Winst voor  Abdissenbosch Vrouwen in de Ubach over Wormse derby!!!

 

Op deze gure herfstzondag speelden de vrouwen van Abdissenbosch en UOW ’02 een heuse Ubach over Wormse derby op Sportpark de Lelie. In het begin van de wedstrijd werd van beide kanten heel slordig gespeeld. Abdissenbosch wist zich als eerste een echte kans te creëren, benutte deze ook en kwam daardoor door Gwin Roks meteen op voorsprong. Vlak voor rust lukte het Abissenbosch zelfs om de score te verdubbelen. Lotte Arts nam dit doelpunt voor haar rekening. Ruststand 2-0.

Vrij snel na rust kwam de spanning weer terug in de wedstrijd. Amber van de Burgt scoorde de 2-1 voor UOW ’02. Nadien golfde het spel op en neer met kansen voor de beide teams. Al was UOW ’02 dichter bij de gelijkmaker. Dit doelpunt  viel echter niet en daardoor bleven de drie punten in Abdissenbosch.

Aanstaande zondag spelen de Vrouwen van UOW ‘02 tegen de Vrouwen van FC Hoensbroek.

1-0 Gwin Roks

2-0 Lotte Arts

2-1 Amber van de Burgt

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie