Drukbezochte bewonersavond Mgr. Mannensstraat / Wilmenweg Merkelbeek

 

 

 

Op 11 oktober werden circa 70 bewoners van de Mgr. Mannensstraat en Wilmenweg bijgepraat over de voorgenomen reconstructieplannen in hun straat. Bewoners van beide straten maakten massaal gebruik van het moment om hun inbreng te leveren.

 

Wethouder Salden was samen met vertegenwoordigers van de gemeente en het ingenieursbureau aanwezig om de inbreng te verwerken en waar nodig richting te geven aan een zinvolle discussie over de mogelijkheden tijdens de ontwerpfase. Volgens planning zal in december een tweede avond worden gehouden. Tijdens deze avond wordt een schetsontwerp gepresenteerd. Als alles volgens plan verloopt wordt medio 2018 gestart met de werkzaamheden. Alvorens met de reconstructie wordt gestart, zal WML de waterleiding vervangen.

Meer informatie over het project is te vinden onder het kopje ‘Actuele projecten’ op het tabblad ‘Wonen, werken en leven’.

Bron en foto Gemeente Onderbanken

Geef een reactie