Wethouder Patrick Leunissen gaat per 1 januari 2018 een nieuwe uitdaging aan bij een drietal gemeenten in Midden-Limburg.

 

 

Het gaat om een financiëlefunctie. Tot die tijd blijft hij wethouder bij de gemeente Voerendaal. Wethouder Patrick Leunissen: “Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van deze functie. Het is een voorrecht wethouder geweest te zijn in de mooie gemeente Voerendaal. Samen met een kundig, gedreven ambtelijke organisatie heb ik aan tal van projecten/uitdagingenmogen werken.

 

De afgelopen jaren hebben we veel voor elkaar gekregen, denk aan de decentralisatie/transformatievan het Sociaal Domein, het opknappen van gemeenschapshuizen Kunderhoes en ’t Wouves,de ontwikkeling van de wijksteunpunten, de start van de Open Club en het opzetten van Groen Talent Werkt. Daarnaast heeft de gemeente Voerendaal zijn financiëlepositie goed op orde.Hier ben ik trots op!”.

Burgemeester Wil Houben betreurt het vertrek van de wethouder: “Patrick Leunissen is een deskundige, gedreven wethouder. Hij heeft de afgelopen twee bestuursperioden heel veel voor elkaar gekregen. De financiënzijn op orde, het Sociaal Domein klinkt als een klokje en het openbaar groen van Voerendaal ligt er goed bij. Jammer dat hij ons verlaat. We zullen niet alleen zijn kennis en kunde missen, maar ook zijn humor!”.

Vervanging. Democraten Voerendaal heeft besloten, gelet op de korte periode tot aan de verkiezingen, de vacature die ontstaat door het vertrek van wethouder Patrick Leunissen, niet in te vullen. Burgemeester Wil Houben zal de portefeuilles van de wethouder grotendeels op zich nemen.

Foto Gemeente Voerendaal

 

 

Geef een reactie