3 december organiseert Gemengd Koor Crescendo voor de derde keer haar Winterklanken concert.

Op zondag 3 december organiseert Gemengd Koor Crescendo voor de derde keer haar Winterklanken concert.
Mede vanwege ons 70-jarig bestaansfeest dit jaar, organiseren we een extra feestelijk concert met sfeervolle muziek, als opmaat naar de meest romantische periode van het jaar.

Naast het optreden van Crescendo, Limburgs beste grote koor van 2017, hebben wij ook het vermaarde zangkwartet Vocal Chord weten te contracteren
Vocal Chord bestaat uit Daphne Ramakers (sopraan), Lien Haegeman (mezzosopraan), Rob Meijers (countertenor) en Pascal Pittie (tenor). Vier operazangers die klassieke muziek toegankelijk maken voor een groot publiek. Een kruisbestuiving tussen popmuziek en klassiek. De muzikale uitdaging om hun stemmen te laten versmelten in een breed repertoire van klassiek tot pop bracht hen een aantal jaren geleden bij elkaar.
Daarnaast zal trompettist Romano Diederen uit Schinnen enkele muzikale intermezzo’s presenteren. Romano Diederen werd opgeleid bij fanfare St. Cecilia in Schinnen. Als telg uit een muzikale familie bleek hij een snelle en gedreven leerling en al vlug ging hij bij vele solistenconcoursen met de eerste prijs aan de haal. De bekroning voor zijn inzet kreeg Romano in 2016, toen hij als 15 jarige, eerst in juni de finale van de jonge Limburgse finalisten won en later in oktober Nederlands kampioen trompetsolo werd.
Zo als u ziet wordt dit een bijzonder concert. De toegangskaarten kosten € 15,- en zijn te verkrijgen via de leden of de secretaris van Gemengd Koor Crescendo.
Tevens zijn er, bij gasterie Dobbelsteyn VIP kaarten te krijgen: Voor € 42,50 krijgt u, voor of na het concert een 3-gangen diner met gerserveerde plaatsen voor het concert.
Aanvang van het concert in gasterie Dobbelsteyn is 16:00 uur.

Bron en Foto Gemengd Koor Crescendo

Geef een reactie