Voerendaal- Lancering toeristische website en opening Winterland van Kalk

 

Op zondag 26 november lanceerden gemeente Voerendaal en de VVV Zuid-Limburg de nieuwe toeristische website www.toerismevoerendaal.nl.

Wethouder Peter Thomas van gemeente Voerendaal en regiomanager Moniek Daniels van de VVV Zuid-Limburg presenteerden de nieuwe website bij de opening van het Winterland van Kalk. Peter Thomas: “Gemeente Voerendaal is nog niet zo bekend bij recreanten, maar heeft veel te bieden, zoals het fraaie panoramalandschap en vele mogelijkheden voor fietsen, wandelen en kleinschalig overnachten. Deze website brengt dat prachtig in beeld.”

Winterland van Kalk
De lancering van de website vond plaats tijdens de opening van het Winterland van Kalk. Vanaf 26 november tot 18 maart 2018 organiseert de coöperatie Land van Kalk diverse activiteiten zoals een kerstmarkt, concerten, wandelingen en workshops. Voor meer informatie over het programma zie www.landvankalk.com. Wethouder Peter Thomas en directeur Kelly Regterschot van IBA Parkstad gaven op 26 november het startsein voor het Winterland van Kalk op het gezellige winterplein van de Bernardushoeve.

 

Geef een reactie