Milieusamenwerking Maastricht, Meerssen, Valkenburg en Rd4-gemeenten: nieuwe Milieu App, milieupas en meer milieuparken

Vanaf maandag 4 december ontvangen alle inwoners een nieuwe milieupas die u (met ingang van 2 januari) kunt gebruiken bij alle milieuparken. Wethouder Milieu Guido Houben reikte vrijdagmiddag 1 december de eerste nieuwe milieupas uit aan burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz.

Persoonlijke afvalkalender & Afvalwijzer 2018

Half december ontvangt u ook uw persoonlijke afvalkalender in de brievenbus. Hierop ziet u in één oogopslag welke afvalsoort op een bepaalde dag bij u aan huis wordt opgehaald. De verspreiding van de afvalkalenders start 11 december. Bent u uw persoonlijke afvalkalender kwijt? Via internet kunt u een nieuwe downloaden: www.besteuitafval.nl.

Op www.besteuitafval.nl vindt u vanaf 11 december ook de uitgebreide Afvalwijzer 2018 met meer informatie over de inzameling van de verschillende afvalstoffen. Voor mensen zonder internet is een papieren exemplaar verkrijgbaar bij het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), Markt 50 in Meerssen. Of bel telefoon 14 043.

Samenwerking.De gemeenten Maastricht, Meerssen en Valkenburg a/d Geul bekijken de komende tijd of er op milieugebied nog meer samenwerkingsmogelijkheden zijn. Allemaal gericht op direct of indirect voordeel voor de inwoners van Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul en de Rd4-gemeenten.

Meer informatie nodig? Download de Milieu App op uw smartphone via de App-store (IOS) of Google Play-Store (Android).

Milieu App

Of kijk op: www.besteuitafval.nl.
Neem contact op met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), telefoon 14 043. E-mail: besteuitafval@meerssen.nl (deze link verwijst naar een E-mail adress)

Bron en Foto Gemeente Meerssen

Geef een reactie