FC Hoensbroek heeft in Rene Smeets de opvolger gevonden van Roger André. De 51-jarige Smeets is op dit moment aan zijn 5e seizoen bezig bij VV Schaesberg. Met deze ploeg wist hij 2 seizoenen geleden te promoveren naar de 1e klasse. Rene Smeets was eerder ook al succesvol werkzaam bij Vijlen, SV Simpelveld en Kerkrade West.

Rene Smeets: Ik ben ontzettend blij, dat FC Hoensbroek mij deze kans wilt bieden. Na 5 prachtige jaren bij VV Schaesberg ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij FC Hoensbroek hoop ik het goede werk van mijn voorgangers te continueren. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Ook de TC van FC Hoensbroek is in zijn nopjes met de keuze voor Rene Smeets. Rene heeft in het verleden bewezen, dat hij ook graag met de eigen jeugd aan de slag wilt. Bij VV Schaesberg had hij in de beginjaren ook de JO17 en JO19 onder zijn hoede. Dit past perfect bij FC Hoensbroek en zien de samenwerking dan ook met heel veel vertrouwen tegemoet.

Archieffoto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Geef een reactie