Ook dit jaar kan er tussen kerst en nieuwjaar weer gespeeld worden tijdens het groots opgezette gratis evenement Winktersjpas in de Rodahal. Op vrijdag 29 december 2017 wordt de Rodahal tussen 10.00 uur en 17.00 uur omgetoverd tot een groot speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar.

Op een gevarieerd aanbod aan speeltoestellen kunnen ze klimmen, klauteren, springen en rollebollen; kortom, alle overgebleven energie van de kerstdagen er uit spelen. Na het bijkomen van al het klimmen en klauteren kunnen de kinderen bouwen met mega bouwblokken, knutselen en spelen op een spelcomputer met VR-bril. De kinderen kunnen zich ook weer laten schminken en glittertattoos laten maken. Er is voorlichting over gezond eten en drinken. Daarnaast worden er gedurende de dag enkele leuke prijzen verloot met als hoofdprijs een Smartwatch.

Winktersjpas in de Rodahal is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Kerkrade, Jeugd- en Jongerenwerk Impuls, Kinderopvang Kerkrade, GGD Zuid-Limburg en Fontys Sporthogeschool. Met dit evenement willen de organisatoren het belang van sport en beweging benadrukken.

Foto Gemeente kerkrade

Geef een reactie