14 tot 17 dec ” Glazen Huis Koraal en Lempkes Markt Op de Bies 2017 “

Ook dit jaar opent Op de Bies op 14, 15, 16 en 17 dec zijn deuren voor het grote publiek om zoveel mogelijk geld op te halen tijdens het Glazen Huis Koraal. Tijdens deze 4 dagen word er tussen 10 uur s’ochtens en 10 uur s’avonds  uur een wervelend programma aangeboden, overdag draaien onze  eigen DJ’s de leukste plaatjes aan elkaar en ontvangen ze de leukste gasten, waaronder de selectie van Roda JC.

In de avonduren zijn er non-stop optredens van ao Nelly Sander, Wir sind Spitze, Lotte Walda, de Limbo Express, Kim Kaey, Mister Sinister en vele vele anderen. Op vrijdag 15 dec van 17:00 tot 21:00 en op zaterdag 16 dec van 12:00 tot 17:00 zal er in de grote zaal van Op de Bies een Lempkes Markt plaatsvinden, een moderne markt met hippe trendvolgende spulletjes en leuke workshops, het bezoeken meer dan waard.

Het plein van Op de Bies zal vol staan met gezellige warme tentjes en er zijn typische winterversnaperingen te krijgen, die u onder het genot van het geweldige programma kunt nuttigen, dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Dit jaar halen we zoveel mogelijk geld op zodat we een beweegtuin voor de cliënten binnen Koraal regio Parkstad kunnen creëren. Bewegen is voor iedereen cruciaal en voor onze cliënten niet altijd vanzelfsprekend, daarom willen we met dit doel bewegen zo toegankelijk mogelijk te maken.

 Kom dus allemaal op 14, 15, 16 en 17 december naar het Glazen Huis Koraal.

Voor meer info en een overzicht van alle artiesten kijk op de Facebook pagina van het Glazen Huis Koraal.

Foto Glazen Huis Koraal/Op de Bies

 

Geef een reactie