Zuyderland in de prijzen bij Capacity Management Awards

Zuyderland heeft afgelopen donderdag  de Best Hospital Award gewonnen tijdens de Capacity Management Awards 2017. Die prijs wordt uitgereikt aan de ziekenhuizen die een innovatieve en impactvolle bijdrage hebben geleverd aan de gezondheidszorg en zich het meest verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van capaciteitsmanagement.

De Best Hospital Award werd toegekend aan het ziekenhuis dat op het gebied van capaciteitsmanagement het meest vooruitstrevend is in Nederland. De Best Practice Award aan het ziekenhuis met de meest impactvolle best practice en de Innovation Award aan het ziekenhuis met het meest innovatieve idee voor 2018.

Zuyderland was genomineerd binnen de categorie Best Hospital en Best Practice. Voor beide werd een korte presentatie (pitch) gegeven tegenover de vakjury. Voor de categorie Best Hospital gaf projectleider Nol Visschers een inkijk in de succesvolle aanpak van het project Cap Flow, voor Best Practice nam procesmanager Caroline van der Eijk de jury en het publiek mee in de innovatieve opzet van het Borstcentrum Zuyd.

Zuyderland werd in de categorie Best Hospital uitgeroepen tot winnaar. De jury bestempelde de aanpak als ‘de meest integrale oplossing van de drie kandidaten’ en gaf aan erg onder de indruk te zijn van de veranderkundige aanpak. In de categorie Best Practice kreeg Borstcentrum Zuyd een eervolle vermelding. Het Borstcentrum, dat dit voorjaar opende, werd geprezen voor de toepassing van het concept zowel in bouw als in de logistieke processen rondom de patiënt.

Tekst en FotoAfdeling communicatie Zuyderland

Geef een reactie