Trainer Dave Janssen van roda JC JO15 start actie voor Make-A-Wish Foundation International.

 

Dave Janssen  is de  trainer/coach van de JO15 van Roda JC is samen met de spelers van Roda JC JO15 een actie gestart waarbij we als team geld in gaan zamelen voor de stichting Make-A-Wish. Dit goede doel is gezamenlijk door de spelers bepaald en uitgekozen. Alle spelers gaan 7 weken lang hun best doen om zo veel mogelijk geld te verzamelen zodat we tijdens de Abdijcross in Kerkrade een mooi bedrag hebben om te overhandigen aan Make-A-Wish.

 Het doel is eigenlijk 2-ledig. Enerzijds wil ik spelers bewust maken van hun bevoorrechte positie. Waar wij elke dag op het veld topsport kunnen bedrijven is dit voor heel veel zieke kinderen in Nederland helaas niet mogelijk. Gezondheid is niet vanzelfsprekend en daarom gaan we met z’n alle ons best doen om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen zodat we ernstig zieke kinderen nog een mooie dag kunnen bezorgen.

Aan de andere kant is het voor ons als Roda JC O15 een fantastische teambuildings activiteit en zullen we er alles aan doen om een zo goed mogelijke tijd neer te zetten. Alle spelers gaan rennen en iedereen rent individueel voor zichzelf.

 Het evenement waar we deze prestatie zullen gaan neerzetten is de Trailrun 10,5 KM tijdens de Abdbijcross Kerkrade van 20 januari 2018. Vlak voor de start zullen we het binnengehaalde bedrag overhandigen aan de organisatie van Make-A-Wish.

Momenteel zijn we 1 week onderweg en staat de teller op €895. Het doel is om €4000 op te halen, een mooie uitdaging! De Make-A-Wish Foundation is actief in 40 landen. Van Canada tot Chili, van Griekenland tot India en van het Verenigd Koninkrijk tot de Verenigde Arabische Emiraten. Kijk voor een overzicht van de aangesloten landen op de website van de Make-A-Wish Foundation International.

Voor meer informatie http://www.makeawishnederland.org/nl/actiepagina/roda-jc-o15-actie-voor-make-a-wish_1694/

Foto’s Roda JC en ®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Geef een reactie