Martin Hurkens treedt op tijdens Holy Moly Heerlen!

 

 

Aanstaande zaterdag, 23 december, zingt  Martin Hurkens gedurende de seniorenmiddag tijdens  Holy Moly Heerlen. Het programma begint om 14.30 uur, rondom het kampvuur in Winterpark Urbana, op het Pancratiusplein. Samen met het Nostalgia Quartet en Lola Marie & Les Chats Noirs, beloofd deze middag een prachtige compilatie te worden van heerlijke muziek.

 Na zijn deelname aan Holland’s Got Talent brak Martin Hurkens pas echt door: en dat in China! Een videoclip, opgenomen door L1 in Maastricht en inmiddels al meer dan 16 miljoen keer bekeken op YouTube, werd ook op het Chinese sociale netwerk ‘WeChat’ gedeeld. Het resultaat: uitzinnige fans, enorme concerttours en sponsordeals met bekende Chinese merken. En dat terwijl Martin in Limburg nog gewoon over straat kan! Inmiddels lonkt ook de rest van de wereld: fans uit Zuid- en Noord Amerika weten Martin inmiddels ook te vinden. Zijn nieuwe CD ‘Passione’ is onlangs gepresenteerd.

Video Martin Hurkens: https://youtu.be/v8O15DogWgg

Het programma van de seniorenmiddag, start met een optreden van het Nostalgia Quartet. Een Czechisch string quartet met een passie voor jazz. Ze spelen een repertoire van historische ragtime composities van het begin van de 20e eeuw tot aan moderne jazz. Hiermee zijn zij uniek in de Chechische republiek, maar ook zeer bijzonder in vergelijking met de Europeesche jazz compilaties.

 Lola Marie & Les Chats Noirs nemen u mee naar de sfeer van de ‘roaring twenties’ en de turbulente jaren ’30. De tijd van Cabaret, van Lili Marlène en van All that Jazz. Franse chansons en cabaretnummers. Ontroerend, bitterzoet en dan weer vrolijk en luchtig. Oude tijden herleven niet alleen, maar krijgen bij Lola Marie & Les Chats Noirs een hele nieuwe lading. 

 De presentatie van de seniorenmiddag is in handen van Lex Nelissen.

 Programma overzicht zaterdag 23 december, seniorenmiddag Winterpark Urbana:

14.30 uur Nostalgia Quartet

15.00 uur Lola Marie & Les Chats Noirs

16.00 uur Martin Hurkens

Presentatie : Lex Nelissen

Tekst van vvv Zuid Limburg en Foto van Martin Hurkens

De organisatie van Holy Moly! is in handen van Incredible Event Builders. Info: Incredible Event Builders | Bart Kuipers | bart@incredible.nl | 06 51 62 35 25

 

Geef een reactie