C’est la vie is een grappige film waarbij alles fout gaat.

 

Frankrijk, 2017 / 115 minuten

Regie: Olivier Nakache en Eric Toledano

Met: Suzanne Clément, Jean Paul Rouve, Gilles Lebouche e.a.

 

 

 

 

 

Donderdag 4 januari / 20.00 uur   TICKETS

Vrijdag 5 januari / 20.00 uur         TICKETS

Zaterdag 6 januari / 20.00 uur      TICKETS

Zondag 7 januari / 14.00 uur        TICKETS

 

 

Het regisseursduo van het succesvolle Intouchables tekent deze keer voor een hilarische feelgoodfilm over een bruiloftsfeest.

Max is al 30 jaar cateraar en verzorgt feesten van begin tot eind. Een groot feest, de bruiloft van Helena en Pierre, die trouwen in een zeventiende-eeuws kasteel, verloopt soepel totdat een aantal miskleunen roet in het eten dreigt te gooien. De klant is niet de makkelijkste en haalt het bloed onder ieders nagels vandaan . Zet daarnaast het personeel van Max, dat bestaat uit een aantal uiteenlopende karakters die de vele missers veroorzaken: dat alles kan niet anders dan tot komische situaties leiden.

De sterkte van C’est la Vie is het collectief. Het ensemble aan acteurs werkt goed samen en dat resulteert in een grappige en soms ontroerende dynamiek. Het is dan ook het samenspel tussen de karakters en de bijzondere setting naast de goed geschreven grappen en de zeer herkenbare menselijke aspecten, die de film de moeite waard maken.

 

Filmhuis De Spiegel

Schunck 5.0 Bongerd 18

045 577 22 79

reserveringen

info@filmhuisdespiegel.nl 

www.filmhuisdespiegel.nl

Geef een reactie