????????????????????????????????????

Eergistermiddag hield UOW ‘02 haar traditionele nieuwjaarsreceptie bij Bei d‘r Joep op Park ter Waerden. Tijdens deze gezellige activiteit ontmoetten leden en supporters van de vereniging elkaar om te toasten op een gezond, gelukkig, sportief en succesvol 2018. Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak benadrukte de kersverse voorzitter Erik Verberkt het belang van het feit, dat de vereniging door alle leden en andere betrokkenen samen gemaakt wordt. Het motto voor de komende tijd is dan ook “Samen maken wij UOW ’02” . Naast de leden en de supporters zijn het vooral ook de sponsoren, die een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van UOW ‘02. Een goed voorbeeld is hoofdsponsor SBL Plus. Directeur Waut Ringens en zijn echtgenote Angelique waren tijdens de nieuwjaarsreceptie aanwezig en ontvingen uit handen van voorzitter Erik Verberkt op symbolische wijze het eerste exemplaar van de nieuwe wedstrijdshirts van het eerste team. UOW ‘02 wil zowel buiten als in het veld kwaliteit uitstralen. Daar hoort ook bij dat de spelers goed gekleed de strijd met de tegenstander aan gaan. Mede door de ondersteuning van de hoofdsponsor kan de vereniging die ambitie waar maken.

De overhandiging van het nieuwe tenue had eigenlijk al eerder plaats moeten vinden maar werd door afgelastingen van wedstrijden van het eerste team tot drie maal toe uitgesteld. Uiteindelijk bleek de nieuwjaarsreceptie een meer dan uitstekende gelegenheid om de overhandiging te laten plaatsvinden. Samen met de nieuwjaarstoespraak en de gezamenlijke toast, vormde dit officiële moment een mooi geheel voor de aanwezigen. Het ingelijste shirt zal de komende dagen zijn weg vinden naar een van de muren in het kantoor van SBL Plus evenals de teamfoto, die binnenkort gemaakt zal worden.

Bron en foto UOW ’02

Geef een reactie