Vlak voor de kerst mocht Hub Kerkrade haar 15.000e bezoeker verwelkomen. 
De 3-jarige Zef Janssen uit Heerlen bezocht de voorstelling ‘Welterusten Kleine Beer’ samen met zijn ouders en broer. Directeur Parkstad Limburg Theaters Bas Schoonderwoerd en wethouder Jo Bok feliciteerden Zef en zijn familie met kaartjes voor het theater, een voucher van Bibliotheek Kerkrade en een bos bloemen.

Werk in uitvoering. Vanaf 25 oktober 2017 is Hub Kerkrade deels geopend. Vanaf die datum is het theaterdeel en de foyer in gebruik door en in beheer van Parkstad Limburg Theaters. Hoewel nog gewerkt wordt aan het deel Bibliotheek Kerkrade, worden ook al door deze organisatie activiteiten in Hub Kerkrade uitgevoerd. Later volgt de Muziek- en Dansschool Kerkrade met haar huisvesting direct naast Hub, aan de Niersprinkstraat.

Interesse. De afgelopen periode is veel navraag naar en interesse in Hub Kerkrade. Vandaar dat, vooruitlopend op de definitieve inhuizing van Bibliotheek Kerkrade, Hub alvast opent voor het publiek. Vanaf heden is Hub iedere vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur geopend.

Ook de kassa van Theater Kerkrade is iedere vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur open voor het kopen van uw toegangskaarten voor voorstellingen bij Parkstad Limburg Theaters.

Hub Kerkrade. De komende periode wordt het programma in Hub verder vorm gegeven. “Je kunt er niet alleen terecht voor het lenen van een boek en het bezoeken van een voorstelling, Hub Kerkrade wordt een vind- en broedplaats van kennis, educatie, informatie en plezier”, aldus wethouder Jo Bok. Bibliotheek, theater en muziekschool kennen al een uitgebreide programmering, naast hun reguliere taak. Inwoners en instellingen van Kerkrade worden uitgenodigd om samen te bouwen en te werken aan een creatief palet in Hub Kerkrade zodat de programmering van Hub Kerkrade de komende jaren verder wordt uitgebouwd en het een plek is voor iedereen.

Hub Kerkrade is gelegen aan het nieuwe Theaterplein, aan de hoek Beethovenstraat/Mozartstraat.

Foto Gemeente kerkrade

Geef een reactie