Ladies Night Fifty Shades Freed & Roda JC-Ajax; verkeerschaos dreigt

 

 

Roda JC-Ajax en rond dezelfde tijd bij megabioscoop Vue Kerkrade de drukste Ladies Night ooit  rondom de film Fifty Shades Freed, het derde deel van de Fifty Shades trilogie. Woensdagavond 7 februari leidt zonder twijfel tot zeer grote verkeersdrukte op de RodaBoulevard. Om een totale  verkeerschaos te voorkomen zijn er een aantal bijzondere maatregelen getroffen.

De bezoekers aan de Ladies Night dienen van tevoren een parkeerkaart af te halen bij Vue Kerkrade. Alleen op vertoon van een geldige parkeerkaart is een parkeerplek gegarandeerd. Ook de bezoekers aan de wedstrijd Roda – Ajax dienen in het bezit te zijn van een geldige parkeerkaart van Roda J.C.. Zonder parkeerkaart is deze dag voor de bezoeker aan de wedstrijd geen parkeerplaats meer voorhanden op de RodaBoulevard. Parkeren kan alleen nog in de directe omgeving rondom de RodaBoulevard, op de diverse industrieterreinen gebeuren. Extra verkeersregelaars en parkeerwachters zullen deze dag toezicht houden op de verkeersstromen, teneinde deze zo goed mogelijk in goede banen te leiden.

 

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno en Wikimedia

Geef een reactie