Proclamatie Jeugdprins Cas I  en  Blómmemeëdje Imke

 

In een, zoals gewoonlijk, bomvol Gemeenschapshuis, heeft Welte – Bensroa op zondag 14 januari 2018 kennis kunnen maken met Cas Gidding en Imke Feijen. Zij zijn op die dag uitgeroepen tot respectievelijk Jeugdprins Cas I en  Blómmemeëdje Imke van C.V. de Vlavrèters.

Eerder die middag werd al afscheid genomen van Jeugdprins Rens I en Blómmemeëdje Selin , die het afgelopen seizoen alle carnavalvierende kinderen van Welte Bensroa voorgingen in menig polonaise. Schrale troost voor Rens is dat hij dit seizoen adjudant is van de kersverse jeugdprins Cas I terwijl voor beide kanjers bovendien geldt dat zij voor de rest van hun nog jonge leven, oud jeugdprins en oud bloemenmeisje zullen zijn en blijven .

 Jeugprins Cas I Gidding

Cas is 9-oud en woont samen met zijn ouders Kai, Anita en grote broer Keo aan de Prof. van Itersonstraat in Welten.

Hij zit in groep 6 van de St. Martinusschool.

Zijn hobby’s zijn: trompet spelen bij TOG , tennissen bij TVON, zijn hond en spelletjes spelen op de Play Station en natuurlijk Vasteloavend vieren.

 

 

 

 

Blómmemeëdje Imke Feijen

Imke is 9-jaar oud en woont samen met haar ouders Tom, Nicole, grote zus Evy en kleine broertje Bram aan de Weltertuijnstraat in Welten.

Zij zit net als Cas in groep 6 van de St. Martinusschool.

Haar hobby’s zijn: klarinet spelen bij TOG, Scouting, dansen en in de winter skiën met haar hele familie.

Vader Tom is in 1990 Jeugdprins geweest bij CV de Vlavrèters.

 

Het enthousiasme spatte er direct na hun proclamatie al af en dat enthousiasme zal vast en zeker alleen maar toenemen in de komende weken waarin zij, samen met hun Jeugdraad, menig carnavalsfeestje zullen bezoeken met als enkele van de vele hoogtepunten, het carnavalsfeest van de eigen school op Vlavriedig en de optocht in Welten-Bensroa op carnavalsmaandag.

Op zaterdag 3 februari 2018 hebben Cas I en Imke hun receptie bij Jelle en Susan in Café Teerling aan de Welterkerkstraat.

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie