Op het CHIO- terrein, naast het voetbalstadion van Alemannia Aachen valt van 25 april tot en met 6 mei te genieten van die Höhner Rockin’ Roncalli Show. Onder de noemer   ‘Funambola‘ – Capriolen des Lebens versmelten acrobatische circus topprestaties en populaire Keulse muziek tot een beklijvende live ervaring.       

 

‘Funambola‘ is Italiaans voor koorddansen. Het woord inspireerde de in de euregio razend populaire Kölsche band, ‘Die Höhner‘, tot een gloednieuwe Höhner Rockin‘ Roncalli Show. De gepokt en gemazelde artiesten, die zichzelf vanwege hun vele kinderen vaker gekscherend ‚’de meest vruchtbare band van Duitsland‘ noemen‚  jongleren verbaal en muzikaal op bijzondere wijze met de capriolen van het leven. Van de kleine en grote tegenstellingen – de ups and downs – die ons leven in balans houden.

 Keulse topmuziek en ‘artisticiteit’ ineen 

De geliefde Höhner muziek vormt het hart van de voorstelling. Samen met de artiesten van circus Roncalli wordt een meeslepend totaal kunstwerk vol magische momenten geschapen. Momenten, waarin muziek en artisciteit zich naadloos en beklijvend verenigen. De titelsong ‘Funambola‘, die de Höhner speciaal voor deze show componeerden, vormt in zeker zin het toefje op de slagroom van deze must-see show.

Höhner Rockin‘ Roncalli Show
‘Funambola‘ – Capriolen des Lebens“

 

Van : 25. april tot 6 mei 2018
Voorstellingen Woensdag t/m zaterdag 19.30; Zondags 11.00 + 16.00.
Circuspaleis: CHIO-terrein Aken, adres: Albert-Servais-Allee, 52070 Aachen
Tickets: Ticket vanaf 29,90 euro, voor kinderen tussen 3-12 jaar vanaf 25,90 €.
Groepskorting van 10 personen.
Voorverkoop: In alle gebruikelijke VVK-Stellen in Aken of via www.hoehner-rockin-roncalli.de
Tickethotline. Reserveringen voor groepen via tel: 0049- 2405-40860
Homepage:  

www.hoehner-rockin-roncalli.deHoehner Rockin Roncalli Show(c)Heinz Unger

Geef een reactie