Koekla speelt ‘Het Spookje’ in Theater Landgraaf

 

 

Zondag 25 februari speelt poppentheater Koekla de voorstelling ‘Het spookje’ in Theater Landgraaf voor kinderen vanaf 4 t/m 8 jaar. Een fantasievolle voorstelling over de avonturen van een spookje en het jongetje Thijs, geïnspireerd op het sprookje Doornroosje van de gebroeders Grimm. De voorstelling begint om 14.30 uur. Reserveren is zeer gewenst.

Poppentheater Koekla is namelijk een graag geziene gast in Theater Landgraaf. Hun voorstellingen (Kabouter Thijm, Molletje Bim, De kikkerprinses, etc.) worden steeds laaiend enthousiast ontvangen. Voor degenen die het gezelschap nog niet kennen: Koekla maakt jeugdtheater met prachtige poppen en betoverende decors.

Het verhaal:

Thijs kan niet slapen, omdat hij bang is in het donker. Je weet maar nooit wie of wat je in het donker tegenkomt! Dan ontmoet hij een spookje, dat helemaal niet eng blijkt te zijn. Ze worden vriendjes en samen gaan ze naar het grote kasteel. In het kasteel ligt een klein meisje te slapen op een bed van rozen. Het lijkt wel zijn vriendinnetje Roosje. Waarom wil ze maar niet wakker worden?

U kunt zowel telefonisch reserveren (tel 045-5310929 ma t/m vr 10-12 uur) alsook via email  info@theaterlandgraaf.nl of via de website www.theaterlandgraaf.nl

De entree bedraagt € 5,- in de voorverkoop; u dient dan de kaartjes van tevoren op het theaterbureau af te halen, dat ma t/m vr geopend is van 10 tot 12 uur. U ontvangt dan bovendien een kleurplaat van de voorstelling. Aan de zondagmiddagkassa kosten de kaartjes € 6,- per stuk.

 

 

Geef een reactie