Vanaf maandag 5 maart GFT-containers worden weer geledigd

 

 

 

De GFT-containers kunnen vanaf maandag 5 maart aanstaande weer worden aangeboden voor lediging. Na een strenge vorstperiode komen de temperaturen overdag weer boven nul uit waardoor ledigen weer beter mogelijk is.

 

 

 

De GFT-containers kunnen worden aangeboden op de inzameldagen zoals op de afvalkalender aangegeven.

Tip: in verband met nachtvorst kan het GFT-afval nog steeds vastvriezen in de container. Om te voorkomen dat containers slechts gedeeltelijk of zelfs helemaal niet kunnen worden geledigd is het aan te raden het GFT-afval van te voren voorzichtig met een schep los te steken. Mocht uw GFT-container toch gedeeltelijk niet geledigd zijn, kunt u deze op de volgende inzameldag weer aanbieden. Het is niet mogelijk om hiervoor een extra lediging aan te vragen.

 

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie