Onvergetelijke ervaring voor deelnemers aan de NL Doet activiteit

 

Vrijdag 9 maart organiseerde welzijnsorganisatie Impuls in het kader van NL Doet voor 10 mensen van het project Eenzaamheid een Wensdag. Er werden tien mensen geselecteerd en aan hen is vervolgens gevraagd wat ze graag zouden willen doen. Opvallend vaak gaven mensen aan dat ze naar de GaiaZOO wilden gaan. Het team Welzijn van Impuls en vijf vrijwilligers toonden zich bereid de, veelal ouderen, een volledig dagje GaiaZOO te verzorgen.

Mensen werden thuis opgehaald en konden samen genieten van een tour door GaiaZOO en een heerlijke lunch, gesponsord door Meander. GaiaZOO was bereid tegemoet te komen in de entreeprijs en de parkeerkosten. Het was een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers. “Het voelde als een dagje vakantie”, aldus een deelnemer.

Na afloop kwam de hele groep bij elkaar in de burgerzaal van het gemeentehuis. Wethouder Leo Jongen benadrukte het belang van NL Doet en bedankte de vrijwilligers die dit initiatief mogelijk hebben gemaakt.

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie