Tijdens de drukke koopzondag op 25 maart feliciteerde wethouder Huub Wiermans (centrummanagement) op de rode loper HEMA Kerkrade. “Een belangrijke mijlpaal voor de stad”, aldus de wethouder. “Met HEMA Kerkrade terug op de oude locatie hebben we weer een kwalitatieve aanvulling van ons stadscentrum. Het HEMA gevoel is terug en hoort bij Kerkrade. Ik wens HEMA Kerkrade veel succes met deze prachtige zaak”.

De stuurgroep centrumontwikkeling heeft de terugkeer van de HEMA vanaf 2014 als belangrijke uitdaging gesteld. “De kracht van ons centrum heeft HEMA doen besluiten terug te keren, waarmee de uitdaging uit 2014 met succes is ingevuld”, aldus wethouder Huub Wiermans, die tevens voorzitter van de stuurgroep is.

Ook HEMA is blij weer in de Niersprinkstraat gevestigd te zijn. “Wij zijn weer terug in Kerkrade”, gaf filiaalmanager Jolanda van Holten enthousiast aan. “Het nieuwe Kerkrade spreekt ons bijzonder aan. Een gevarieerd stadscentrum met onder meer winkels, horeca, het Stadspark en HuB Kerkrade. Een bruisende mix, en dat is voor HEMA belangrijk voor de toekomst”.

Aan de Niersprinkstraat, op de oude locatie van de HEMA en direct naast de nieuwe C&A, is sinds 21 maart HEMA Kerkrade terug in het stadscentrum.

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie