Thuisprogramma VC Landgraaf zaterdag 7 april a.s.

 

De volleybalcompetitie loopt tegen het einde. De buitensporten eisen weer meer en meer de televisieaandacht op. Volleyballend Nederland koestert zich nog enkele weken in de behaaglijke warmte van de volleybalarena’s voor de beslissende fase in de competitie. VC Landgraaf mag zich zaterdag aanstaande  verheugen in een bijna compleet thuisprogramma. Om 14.00 bijt Heren 2 uur het spits af voor de derby tegen VC Heerlen 1. VCL 2 lijkt degradatie niet meer te kunnen ontlopen. Maar misschien zit er met maximale weerstand tegen een sterker geachte tegenstander toch nog een of meer winstpuntjes in.  

 

Jongens C gaat gelijktijdig op dezelfde wijze de confrontatie aan met de jongens van Furos. We zijn benieuwd of ons team voldoende vooruitgang heeft geboekt om de koplopers  het vuur aan de schenen te kunnen leggen.

Meisjes B gaat zaterdag aantonen dat het prima opgewassen is tegen PrismaWorx VC Weert. De VCL meiden zullen niet tevreden zijn met de winst van een enkele set. Wanneer ze hun trainingsijver weten om te zetten in wedstrijdvorm, ligt de winst voor het grijpen.

Heren 1  het vlaggenschip van VCL treedt om 16.15 uur in het strijdperk tegen nummer 5 VC Volt. De VCL mannen hebben wat goed te maken na het onnodige 3 – 1 verlies vorige week in Rotterdam bij laagvlieger Fusion. Gelijktijdig  zullen er ook revanchegedachten leven vanwege de pijnlijke 4 – 0 uitnederlaag in Beers. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gemotiveerde thuisploeg en een smakelijke volleybalpot.

 

Meisjes C is er op gebrand om vanaf 16.15 uur koploper VC Heerlen pijn te doen. De uitwedstrijd in Heerlen ging kortgeleden uiterst nipt met 3 – 1  verloren. De drive is er om de gedoodverfde kampioenen de eerste nederlaag toe te brengen.

Dames 1 dat is afgegleden naar een teleurstellende zesde plaats op de ranglijst en krijgt tegen de dames van Volt alle kans om het blazoen weer op te poetsen. Uit in Beers  moesten onze dames uiterst nipt de winst met 3 – 2 laten schieten. Alle reden om aanstaande zaterdag vanaf het begin de zaken voortvarend aan te pakken en te laten zien wie het in de Baneberg voor het zeggen heeft.

 

Archieffoto®Parkstadactueel/Tom de Cock 

Geef een reactie