Kerkraadse Watertap(s) weer aangesloten

In de week van 9 april a.s. kan er weer lekker drinkwater getapt worden bij het Continium discovery center, in het Stadspark, bij basisschool de Spoorzoeker en naast het Roda JC Kerkrade-Court in Park West. Inwoners en voorbijgangers kunnen gratis gebruik maken van de WML Watertap.

Gratis drinkwater in de wijk

Het drinken van kraanwater is gezond en duurzaam bovendien. WML stimuleert het drinken ervan door samen met de gemeente Kerkrade op deze manier Limburgers van water te voorzien. Het Watertap-water stroomt al via WML-leidingen door heel Limburg en hoeft niet over de halve wereld vervoerd te worden in plastic wegwerpflessen. Limburgs drinkwater is duurzaam, gezond maar vooral lekker. Een lokaal streekproduct dat ook nog eens bijdraagt aan een schoner en duurzamer milieu, wie wil dat nou niet?

Informatie over de WML Watertap: www.wml.nl/tappunt

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie