Zondag 8 april is de heer Roger Erkens, woonachtig in Cuijk, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn verdiensten. Burgemeester Vlecken heeft de onderscheiding in wijkcentrum ’t Eikske uitgereikt.

De heer Erkens is sinds 1992 spelend lid en sinds 1994 penningmeester bij Harmonie St. Michaël in Landgraaf. Hij is een ervaren musicus en heeft lessen genoten aan conservatoria in Maastricht, Utrecht en Arnhem, zowel voor dwarsfluit als (bas)trombone. Naast zijn bestuurslidmaatschap en muzikant is hij ook al die jaren een zeer actief vrijwilliger.

Tevens is hij sinds 2009 penningmeester bij het symfonisch blaasorkest Noviomagum Wind Orchestra uit Nijmegen. Daarnaast organiseert hij concerten en was hij trekker van een aantal grote projecten. In het verleden was de heer Erkens van 1988 tot 2002 redactielid en medeorganisator van sociale activiteiten van Harmonie Sint Caecilia Eygelshoven. Voor bovengenoemde drie muziekgezelschappen beheerde en beheert hij hun website.En van 1988 tot 1994 lid van het comité Puthoffeesten Eygelshoven. Daar was hij artiestenmanager en heeft hij vele hand- en spandiensten verricht bij de organisatie van feesten.

Foto’s  Gemeente Landgraaf

Geef een reactie