In het weekend van vrijdag 20 april 19.00 uur tot maandag 23 april 5.00 uur is de Provinciale weg N274 in Schinveld (gemeente Onderbanken) afgesloten voor het doorgaande verkeer.
In dit weekend gaat de aannemer de N274 opnieuw asfalteren tussen de rotonde Jabeekerstraat/N274 en de rotonde Leuperweg/N274. Om de werkzaamheden op een veilige manier te kunnen uitvoeren is een afsluiting van de N274 tussen deze rotondes nodig.

De Kneijkuilerweg is eveneens afgesloten vanaf de rotonde Jabeekerstraat/N274 tot aan Etzenrade. De beide tankstations blijven gewoon bereikbaar. Ook direct aanwonenden kunnen altijd bij hun woning komen.

Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute. Het doorgaand verkeer op de N274 vanuit Brunssum en Duitsland dient de omleidingsroute te volgen. Schinveld blijft voor bestemmingsverkeer bereikbaar via de N274 vanaf Brunssum, de rotonde Leuperweg/N274 en de Brunssummerstraat.

Direct na dit afsluitingsweekend rijdt het verkeer over de tijdelijke N274. Deze verkeerssituatie blijft zo tot ongeveer het einde van de werkzaamheden.

Het kan gebeuren dat de (weers)omstandigheden voor of tijdens dit weekend niet geschikt zijn om wegwerkzaamheden uit te voeren. Als dat zo is, blijft de N274 en de Kneijkuilerweg dat weekend open en voeren we de werkzaamheden uit op vrijdag 27 april vanaf 19.00 uur tot maandag 30 april 5.00 uur. Houd de Facebookpagina N274 Onderbanken en de app ‘BAM Infra Projecten’ in de gaten voor nieuws.

 

Geef een reactie