Een initiatief van zangeres Marleen Mols en Chantal Donners (Omroep Landgraaf).

Voor Kerstmis zijn wij een engelengroep gestart voor mensen met een kleine beurs en zijn we begonnen met het rondbrengen van Pluspakketten waarvoor we zegeltjes spaarden en kregen. We bezochten lieve en mooie gezinnen maar ook mensen die iets betekenen voor de maatschappij. Zondag hadden we een samen met ons de lente in ochtend georganiseerd bij Het Boeketje in Bekkerveld te Heerlen. De zussen Hellen en Miriam (eigenaresse van Het Boeketje) zeiden ” kom het bij ons houden” .

We kregen van Miriam en haat goede vriendin Ine Nieuwe kleding, tassen en schoenen. En kregen van andere lieve mensen mooie gebruikte kleding, tassen, sjaals, sieraden enz. Op deze ochtend kwamen mensen met een kleine beurs lekker shoppen! Tevens hadden we een bijzondere gast (Theo Schuttinga) welke superleuke en lekkere dienbladen met verse producten ter beschikking stelde voor onze loterij. Tevens besprak hij een positieve noot met veel dames. Bufkens gaf tegoed bonnen voor onze loterij en er waren nog meer mooie prijzen waaronder een speciaal wens formulier welke de dames konden invullen. Waarover binnenkort meer.

We hebben weer een heleboel dames, heren en kinderen blij kunnen maken met een nieuwe outfit en zo een stukje positiviteit kunnen bieden. Het was een geslaagde ochtend.

Tekst Chantal Donners en Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Geef een reactie