Op woensdag 23 mei organiseert BAS een verenigingscafé voor alle verenigingen in  gemeente Simpelveld. Een inspirerende bijeenkomst. Save the date!

Datum: woensdag 23 mei 2018 van 19:00 tot 21:00 uur

Locatie: D’r Aowe Kino Grand Café (Doctor Nolensstraat 9 Bocholtz)

We gaan aan de slag met 1 fan per dag, de nieuwe privacywetgeving én de verenigingsmonitor. Op een interactieve manier gaan de beweegcoaches van BAS met de verenigingen aan de slag. Op een niet-traditionele manier ontdekken we mogelijkheden voor ledenwerving. We beschouwen leden als fans en delen tips om hen te boeien en te binden aan de vereniging. Daarnaast duiken we in de nieuwe privacywetgeving, die ook invloed heeft op de verenigingen. Iedere vereniging verzamelt namelijk persoonsgegevens. De regels hiervoor gaan veranderen. We lichten toe welke veranderingen plaatsvinden en welke invloed dit heeft op de vereniging. Tot slot bespreken we de verenigingsmonitor die we onder verenigingen houden.

Verenigingsmonitor

BAS wil inzicht krijgen in de vitaliteit, wensen en behoeften van de verenigingen in de gemeente Simpelveld. Daarvoor hebben we een vragenlijst gemaakt voor de vereniging om digitaal in te vullen. Op basis van de uitkomsten kan BAS gerichte ondersteuning aan de verenigingen bieden. De vragenlijst kan bij voorkeur door iemand van het bestuur ingevuld worden. Het is aan te raden om gegevens over het ledenbestand van de vereniging bij de hand te houden. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten. Kijk op www.samenbas.nl om de vragenlijst in te vullen. De verzamelde informatie wordt tijdens het verenigingscafé gepresenteerd. Op deze website kunt u zich ook aanmelden voor het verenigingscafé.

Geef een reactie