Jonge horecaondernemer ontpopt zich tot jongste Barista in Limburg.

 

Mischa Jansen van Jansen&Janssen-coffee&More uit Heerlen mag zich sinds vandaag de jongste Barista van heel Limburg noemen.

Mischa Jansen is als horecaondernemer al vanaf de opening van de zaak in september 2017 ervan overtuigd het “koffie niveau” in Zuid-Limburg te verbeteren. In samenwerking met Peeze werd Mischa klaargestoomd tot koffie-expert op het gebied van proeven en bereiden van koffie en het leren van verwerkingsprocessen. Een gecertificeerde instructeur van SCA (Specialty Coffee Association) leidde Mischa in een 5-tal theoretische en praktische lessen op, waardoor hij vandaag de trotse bezitter is van zijn barista diploma Foundation en Intermediate.

Heerlen mag zich rijk prijzen met deze jonge enthousiaste horecaondernemer. Dankzij de kennis die Mischa tijdens de cursus opdeed, is hij in staat om sneller in te spelen op nieuwe trends, zijn apparaten beter te leren kennen en dus makkelijker probleemoplossend te handelen. Het product dat Jansen&Janssen-coffee&More te bieden heeft, wordt hiermee steeds beter, iets dat de koffieliefhebber alleen maar kan aanspreken.

Kijkend naar de toekomst mogen we absoluut meer verwachten van Mischa. Vandaag gaat hij echter eerst genieten van zijn mijlpaal en zijn gasten verrassen met de heerlijkste koffie.

Voor meer info https://www.jansen-janssen-koffie.nl/

 

Geef een reactie