Westernruiter Santino Hagenbeck onderstreept in Gundelsheim opnieuw zijn klasse

 

Westernruiter Santino Hagebeck uit Wijnandsrade heeft de Open Royal Bavarian Cuttershow in het Duitse Gundelsheim gewonnen. In de bloedspannende finale bleef de topruiter zijn titelrivalen Rob Gerrits en Sven Oser nipt voor.

In de met profruiterse en trainers bestukte tweedaagse Open RBC in Gundelsheim, een plaats in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, gelegen in het Landkreis Heilbronn, was het Oranje boven afgelopen weekend. De jeugdige getalenteerde garde uit Nederland, voorop Santina Hagenbeck en Rob Gerrits, gaven de ervaren Duitse deelnemers vooral op de eerste wedstrijddag op alle fronten het nakijken. Met een Toernooi Highscore van 73 legde Santino Hagenbeck zaterdag met zijn tophengst Whats Up Doc Boon de stevige basis voor zijn uiteindelijke eindzege.

Foto’s Westernruiter Santino Hagebeck uit Wijnandsrade

Geef een reactie