Twee drijvende krachten achter het pr-team van d’r Durpswinkel hebben deze maand afscheid genomen.

NIEUWS UIT D’R DURPSWINKEL

Twee drijvende krachten achter het pr-team van d’r Durpswinkel hebben deze maand afscheid genomen. We zetten Manon en Pascal graag nog even in het zonnetje.

 

Manon Verweijst, een van de jongste vrijwilligers van Impuls gaat ons PR team verlaten.  Na haar opleiding PR- en Evenementmanagement komt Manon in september 2013 als vrijwilligster bij d’r Durpswinkel. Gedreven en met de nodige kennis is zij betrokken bij het opstarten van het PR-gedeelte en ook bij diverse evenementen: “Hoal dieng hoaknold oes vuur ’t Glaze Hoes” voor Serious Request en het organiseren van “ Maatschappelijke Beursvloer Parkstad aan Zet”. Voor d’r Durpswinkel interviewt, schrijft en fotografeert. Manon. Later onderhoudt zij ook de Facebookpagina.

Ze vertelt enthousiast over haar vrijwilligerswerk: “Het leukst vond ik de diversiteit aan taken en het opstarten van verschillende projecten.” De interessante gesprekken en de uitdaging artikelen te schrijven waar de geïnterviewden zichzelf in herkennen, geven haar veel voldoening. Manon: “Ik heb de afgelopen vijf jaar veel over mezelf geleerd en ik vind het fijn dat ik de mogelijkheid heb gekregen om mezelf te verdiepen. Nu is de tijd gekomen om andere uitdagingen aan te gaan.”

 

Ook Pascal Essers is vandaag voor de laatste keer aanwezig bij het PR-overleg. Na zijn studie Cultuurwetenschappen is hij als vrijwilliger actief bij diverse organisaties. In het voorjaar 2014 wordt hij vrijwilliger bij d’r Durpswinkel en beheert hij de webpagina. Pascal is verder vrijwilliger in de functie Coördinator Projectie bij het Filmhuis in Heerlen en bij “Sensoor”, de luisterlijn. Tijdens zijn afscheid binnen ons overleg vertelt Pascal dat hij zich altijd goed en energiek voelt als hij d’r Durpswinkel binnen stapt. Toch moet hij vanwege zijn drukke werkzaamheden d’r Durpswinkel vaarwel zeggen.

Lijkt het u wel wat om ons pr-team te komen versterken of wilt u eens komen praten over wat dat precies inhoudt? Bel of mail ons dan op 045-544 28 77 of info@durpswinkel.nl

Foto’s D’r Durpswinkel

Geef een reactie