Afgelopen zondag stond onze laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Geldrop stond 8ste in de poule, wij 6de. Voor beide teams was er dus geen kans meer om te promoveren. Desondanks wisten we dat het een lastige wedstrijd zou worden en dat we er alles aan moesten doen om die puntjes mee naar huis te nemen.

Het fluitsignaal klonk en meteen zetten Geldrop veel druk. Wij begonnen niet sterk aan de wedstrijd en door de druk van Geldrop (en misschien het fel blauwe veld) kwamen we niet goed in ons spel. Na een paar aanvallen van ons en ook van Geldrop kregen zij een strafcorner die er jammer genoeg in ging, 1-0. Na deze tegenvaller herpakten we onszelf en begonnen we beter te spelen. Maar de doelpunten bleven uit.
Na een peptalk van Paul gingen we met goede moed de tweede helft in. We creëerden meer kansen, alleen maakten we ze niet af. Daarnaast maakte we soms wat onnodige foutjes die leidde tot een aanval van Geldrop. Fabienne stopte hun doelpoging maar werd door de tegenstander zo gehinderd dat de bal uiteindelijk toch in ons doel belandde, 2-0.

We hebben de 3 punten niet mee naar huis kunnen, wel was het voor ons een bijzondere wedstrijd. Astrid, Puk en Meike (van Schijndel) speelden zondag hun laatste wedstrijd in ons team. Ook Lieneke gaat ons verlaten maar komt gelukkig over een half jaartje weer terug. We wensen jullie heel veel plezier en succes met de mooie en leuke kansen die jullie gekregen hebben. We gaan jullie missen!

Namens Nova Dames 1,
Esmée Lodewijks

Archieffoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie