Hoofdmenu

UOW ’02 mag door selecteren met eigen jeugd!

 

 

Ook UOW ’02 ontkwam dit seizoen niet aan de nodige mutaties binnen haar selectie van het 1e en 2e team, enkele spelers stopten om diverse redenen en anderen zochten een nieuwe uitdaging of kozen voor een studie in het buitenland.

Belangrijk is dat een aantal oud UOW ’02 spelers (8) de weg terug gevonden hebben, maar het belangrijkste is dat de levensader van UOW ’02 toch vooral onze eigen jeugdopleiding is en blijft.

Zo ontstaat er een hele nieuwe, jonge selectie en wacht onze trainers Wim Zagar, Kenneth Wetzels, Rodger Pieters en Jeroen Pijls een enorme maar mooie uitdaging om beide teams samen te stellen en met deze jonge selectie aan het werk te gaan.

Wij heten dan ook alle spelers en trainers van harte welkom op 5 augustus en wensen hen nu al heel veel succes in het nieuwe seizoen. Tevens wensen wij de vertrekkers veel succes bij hun nieuwe club/uitdaging.

 

Selectie UOW ’02  1e en 2e Team 2018-2019:

 Gebleven:

Sandro Aruvaino, Roy Beckers, Michel Briels, Edwin van Els, Wanya Freeman, Yoeri Geuskens, Dion Gubbels, Sven Hausmann, Guy Hoffmann, Yoerie Holtman, Daniel Karsten, Patrick Maenen, Roy Meijer, Joeri Pelzer, Lars Peters, Mitchel Pieters, Luc Reintjes, Keayno Schiffelers, Rob Schneider, Peter Suppers, Dennis Systermans, Joep Weijers en Rick Wischman

Nieuwe spelers:

Rick Borjans (Sylvia), Ryan Freeth (zaalvoetbal), Jerico Grassi (SVN), Dylan Gurzenda (LHC),Kay van Haaren (SVN), Jesper Hausmann (Sylvia), Djordy Koekelkoren (was gestopt), Rowan Kölker (Sylvia), Petar Mecic (RKTSV), Shawn Peeters (Duitsland), Philippe Schyns (was i.v.m. studie gestopt) en Bruce Rutjens (Sylvia)

Nieuwe spelers uit eigen jeugd:

Tom Dauzenberg, Daan Dela Haye, Dani Fiori, Jarno Franck, Niels van Gemeren, Kai Hintjens, Jesse Kokkelkorn, Dylan Pierik, Milan de Pree, Kyle Rinkens en Pim Theunissen

Gestopt/Vertrokken:

Gijs Huth, Sander Offermans en Jacky Wijnants (allen gestopt)

Mike Cortjaens (Schinveld), Kenny Eggen (LHC), Lars van den Elzen ( Kakertse Boys), Ronald Geuskens (VV Schaesberg)),  Jelle Kösters (studie USA),  Stijn van Rhenen (FC Hoensbroek), Dennis Scholly (VV Schaesberg)

Tekst UOW’02 enFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »