Bekkerveld start Heerlens kampioenschap tegen Groene Ster

 Nadat een team van nieuwkomers bij de selectie afgelopen weekend een oefenduel met 4-0 van Rimburg won, gaat aankomend weekend het Heerlens Kampioenschap van start. Bekkerveld start zaterdag 11 augustus met een thuiswedstrijd tegen Groene Ster.

De wedstrijd staat om 18:00 uur op het programma op ons eigen sportpark A Gene Bek. Niet alleen betekent het duel een snel weerzien van Thommie Vluggen met zijn oude club, de kans is ook aanwezig dat oud-Roda JC’er Nathan Rutjes het namens de groenwitten uit Heerlerheide tegen Bekkerveld gaat opnemen.

Daarna speelt Bekkerveld nog thuis tegen FC Hoensbroek (dinsdag 14 augustus, 19:30 uur) en uit tegen EHC (woensdag 22 augustus, 20:00 uur). De nummers één en twee uit de poule gaan naar de finaledag.

De finales zijn op zondag 26 augustus vanaf 12:00 uur bij NEC’92.

Tekst Bekkerveld en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie