Doorbraak in onderzoek Nicky Verstappen

Vandaag is een belangrijke dag in het onderzoek ‘Nicky Verstappen’. Om 12.00 uur organiseert Politie Limburg een persconferentie in het politiebureau van Maastricht. Tijdens deze bijeenkomst is er aandacht voor een belangrijke doorbraak in het onderzoek.

Maastricht – Hierbij nodigen we u uit voor een persbijeenkomst op woensdag 22 augustus 2018 om 12.00 uur in het politiebureau Maastricht. Tijdens deze bijeenkomst is er aandacht voor een belangrijke doorbraak in het onderzoek Nicky Verstappen.

Nicky Verstappen was een 11-jarige jongen die in de nacht van zondag 9 op maandag 10 augustus 1998 verdween tijdens een zomerkamp op de Limburgse Brunssummerheide. De volgende avond werd hij dood aangetroffen in de buurt van het kamp. Het onderzoek naar de doodsoorzaak en de omstandigheden heeft nooit stilgelegen.

Tijdens de bijeenkomst zal door de volgende personen een toelichting dan wel verklaring worden gegeven:

  • Jan Eland, Hoofdofficier van justitie van het Openbaar Ministerie Limburg
  • Ingrid Schäfer-Poels, politiechef Limburg
  • Ferdinand Schellinkhout, TGO teamleider Politie Oost-Nederland
  • Peter R. de Vries namens de familie Verstappen

Arnoud Kal van het NFI is aanwezig om vragen te beantwoorden.

Tekst en Foto Politie Maastricht

Geef een reactie