Vrijwilligers gezocht bij Filmhuis de Spiegel

 

Filmhuis De Spiegel  is een levendige culturele ontmoetingsplek waar het draait om de liefde voor film. Er zijn ruim 45 vrijwilligers actief in verschillende werkgroepen.
Ter ondersteuning van ons team zijn wij vaak op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Wie vrijwilliger wordt bij ons Filmhuis heeft naast een onmiskenbare affiniteit met het medium film ook een klantvriendelijke instelling. Kom jij ons leuke team versterken?
Je kunt je ook aanmelden voor een andere functie, dan nemen we contact op zodra daar een vacature is.

 

Op dit moment zoeken wij:

» Medewerker Publiciteit – online marketing en promotie

Voor een dagdeel per week zoeken we een vrijwilliger die de on-line agenda’s (Biosagenda, VVV, Limburger, Parkstad Actueel e.d.) kan bijhouden en meewerkt aan promotionele activiteiten (stands bij Cultura Nova, Openlucht voorstellingen), e.d.
Enige marketing achtergrond is een pré.

» Medewerker Publiciteit – webmaster

We zoeken een vrijwilliger die samen met ons de website kan onderhouden. Actualiseren van het programma-aanbod; nieuwsitems plaatsen; nieuwsbrieven zowel intern (maandelijks) als extern (twee wekelijks) verzorgen. Ervaring met Mailchimp gewenst, kennis van CMS-Wordpress is noodzakelijk; verder is natuurlijk een goede taalvaardigheid nodig.

Tijdbesteding ongeveer een dag per week met een piek in de tweede helft van de maand.

Als vrijwilliger van het filmhuis kun je gratis naar de film. Reis- en telefoonkosten worden vergoed en jaarlijks zijn er enkele vrijwilligersdagen, waar je onder het genot van een drankje en een hapje collega’s kunt ontmoeten.

Mocht er op het moment van aanmelding geen vacature zijn dan plaatsen we u op de reservelijst en krijgt u bericht zodra er weer  iemand ingewerkt kan worden.

voor meer informatie Bel of mail naar 045-5772279 of info@filmhuisdespiegel.nl


 

Geef een reactie