Bekkerveld VR succesvol tegen KFC Alken ( België)

 

De vrouwen van Bekkerveld speelde ter voorbereiding een oefenwedstrijd tegen KFC Alken ( België ) die uitkomen in eerste provinciaal. Het was een aantrekkelijke en sportieve wedstrijd met goed voetbal van beide teams. Zij waren aan elkaar gewaagd zodat er voor iedere meter geknokt moest worden. Met goed verzorgd spel en sterk in de combinatie gingen de zebra’s te werk en creëerden zich enkele doelrijpe kansen.

Maar de score bleef uit. Het duurde tot de 30 e min. in de wedstrijd dat Shirley Kocacinar de bal in loop meegaf aan Anne Opbroek die haar inzet zag gekeerd door de doelvrouw  van KFC. In de 40 e min. kwamen de gasten bijna op 0-1 toen in goed combinatie spel het doel op een haar werd gemist, alertheid was geboden aan de kant van de zebra’s. Hey waren toch de gasten die op 0-1 kwamen met een fraai geplaatst schot op het doel van Bekkerveld Ilke raakte de bal wel nog aan maar mede door de gladheid schoof deze toch langs haar in het doel. ( ruststand 0-1) Na de thee kwamen de ploegen weer binnen de lijnen en de zebra’s namen gelijk het initiatief en wilde de gelijkmaker scoren, na een prima gespeelde bal vanuit het midden ging Lisa v.d. Ven er als een speer  mee van door om zo de bal snel voor het doel te krijgen en de goed gepositioneerde Shirley Kocacinar wist hier wel raad mee 1-1.

 

Daarna was het Bekkerveld die het speelbeeld van de wedstrijd bepaalde en dat resulteerde nog in twee fraai gescoorde doelpunten, de 2-1 was een combinatie met Shirley en Raisa Leenders die beheerst afrondde. En de 3-1 werd gescoord via een kopbal door Sharona Demandt. KFC bleef voetbalen en kwam met enkele fraaie aanvallen dicht bij het doel van Bekkerveld doch het geluk was niet aan hun zijde geen score mee. Zo eindigde deze sportieve en nuttige oefenwedstrijd met een 3-1 overwinning voor Bekkerveld VR. KFC een prima team om tegen te spelen, gedisciplineerd en met een 5 tal getalenteerde spelers in hun team

Foto’s®Parkstadactueel/ Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

 

 

Geef een reactie