Dit weekend zaterdag 01 en zondag 02 september tovert Volleybalcombinatie Furos de Markt in Kerkrade weer om in een groot Beach paradijs. Op vier beachvolleybalvelden worden voor jong en oud competities georganiseerd. Op zaterdag is er vanaf 10.00 uur de recreantencompetitie, in de middag en avond gevolgd door de competitie voor de geoefende volleyballer. Op zondagochtend is het zand gereserveerd voor de jeugd, waarna de Topklasse en het vervolg van de competitie voor de geoefende volleyballer het weekend afsluiten.

Ook dit jaar komen enkele toppers uit het nationale volleybalcircuit op bezoek in Kerkrade. Op zondag 2 september om 14.00 uur geven de dames Sophie van Gestel en Marloes Wesselink een beachvolleybalclinic op het zandstrand in Kerkrade. Zij worden daarbij geassisteerd door niemand minder dan de oud Olympiërs Richard Schuil en Reinder Nummerdor. Hoewel deze mannen niet meer zelf actief aan de beachvolleybalcompetitie deelnemen, zullen zij voor de vijfde opeenvolgende keer hun opwachting maken op de Markt in Kerkrade en meespelen in de Topklasse die vanaf 16.00 uur op het programma staat.

Foto Beleef kerkrade

Geef een reactie