2e selectietraining bij de stichting top volleybal parkstad

 

Zondag  stond alweer de 2e selectietraining op het programma. Zowel de inmiddels geselecteerde talenten als de nog te selecteren volleybalsters trainde onder de bezielende leiding van hoofdtrainer Jan Yntema. Aansluitend aan de training heeft MediSport de talenten kennis laten maken met de Core Stability training dat een vast onderdeel is binnen het trainingsprogramma van de Volleybalschool.

Aan het einde van de ochtend heeft Myrian Arets aan zowel ouders als talenten haar rol binnen de volleybalschool uitgelegd waarbij ze vanuit haar bedrijf ABC Balans de talenten op hun persoonlijke ontwikkeling zal begeleiden.

Wij zijn verheugd weer 16 nieuwe talenten binnen onze volleybalschool welkom te mogen heten en ondersteunen ze graag bij het verwezenlijken van hun droom om de top te bereiken.

Tekst stichting top volleybal parkstad  en  Foto®Parkstadactueel/ Lucho Carreno

 

Geef een reactie