Eurode Omloop en Rabobank Kids Ride voor alle Parkstad basisscholen in Kerkrade

 

 

Zaterdag 8 en zondag 9 september staat Kerkrade in het teken van de wielersport. Op zaterdag staan de dikke banden race  en tussen 16.30 en 1930 de Volta Tour Kirchroa op het programma. Zondag 9 september, staat in het teken van het slotstuk van de Topcompetitie. In en rondom Kerkrade wordt de Eurode Omloop verreden een bijna 150 km lange koers voor elite en beloften renners met  beklimmingen van de Mont Chevre, Haanraderberg en het Duivelsbos. Start op de markt in Kerkrade is 13.00 de verwachte finish op dezelfde plek is rond 17.00. Naast de hoofdwedstrijd van HLB Van Daal en Partners Eurode Omloop probeert organisatie ook de breedtesport te stimuleren. Voor de kinderen t/m 12 jaar doen we dit middels de Rabobank Kids Ride. Voorafgaand aan de wedstrijd op zondag wordt er in drie categorieën gestreden om het podium: Groep 3 en 4, Groep 5 en 6 en Groep 7 en 8. De groepen starten na elkaar en leggen respectievelijk 2, 4 en 6 ronden af van ieder 800 mtr.

De wedstrijd van de groepen 7 en 8 start om 13.00 uur, gevolgd door de groepen 5 en 6 en groepen 3 en 4.

Kinderen van alle basisscholen in Parkstad mogen deelnemen aan de Rabobank Kids Ride. Inschrijven kan ia de website www: eurodeomloop.nl .

Ga naar het kopje ‘inschrijven’ om deel te nemen.

Foto Organisatie Eurode omloop 2018

Geef een reactie