Zondag Open Dag Jeugd Theaterschool  Landgraaf

 

 

 

 

 

Zondag 9 september is in Theate Landgraaf de Open Dag van de Jeugdtheaterschool Landgraaf.

De Open Dag is een dé ideale manier voor beginners om kennis te maken met toneelspelen. Te ervaren dat toneelspelen helemaal niet eng is maar dat je juist een hoop lol kunt beleven aan het samen werken aan een presentatie.

 

Er worden zondag twee workshops drama gegeven: De eerste workshop begint om 10.30-12.00 uur bedoeld voor kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar. De tweede workshop begint om 13.00 tot 14.30 uur bedoeld voor jongeren vanaf 12 t/m 21 jaar. Deelname aan de workshops is gratis. Ook (groot)ouders zijn welkom.

Na de workshops is er tijd om vragen te stellen. Je krijgt meer informatie over de verschillende cursusgroepen, die ingedeeld zijn naar leeftijd én interesse (musical of toneel). Wij bekijken dan samen in welke lesgroep je het beste past, wanneer de lessen zijn en hoe laat. Daarna kun je een  (proef)les volgen in de lesgroep om kennis te maken met je docent en leeftijdsgenoten.

 

Jeugdtheaterschool Landgraaf heeft actueel maar liefst negen jeugdgroepen, ingedeeld naar leeftijd en interesse. Naast de 5 reguliere toneellesklassen zijn er ook (musical-)productiegroepen.

Bij de Jeugdtheaterschool Landgraaf leer je acteren (zingen en dansen) op een echt podium. De lessen worden namelijk gegeven in Theater Landgraaf, een professioneel uitgerust theater aan de  Kerkberg 4, in Ubach over Worms.

 

Foto’s  Theater Landgraaf en voor meer informatie: www.jeugdtheaterlandgraaf.nl

Geef een reactie