Slava’s Snowshow keert terug naar Heerlen! 

De Snowshow, een spektakelvoorstelling van beste clown ter wereld komt terug naar Heerlen! De voorstellingen in Heerlen zijn te zien van 12-16 september 2018, twee weken na Festival Cultura Nova.  De komst van Slava is te danken aan de samenwerking van Cultura Nova, Parkstad Limburg Theaters én Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden, in het kader van Culturele Hoofdstad Leeuwarden.

De internationale pers bestempelt de Russische artiest Slava Polunin als ‘de beste clown ter wereld’. The London Times noemt zijn Snowshow ‘een theaterklassieker van de 20ste eeuw.’ En Variety schrijft: ‘Overwhelming and delightful.’ De Snowshow is een mix van traditionele clownerie en modern theater; melancholie en humor gaan op poëtische wijze in elkaar over, licht en duister, verstilde momenten en spectaculaire theatereffecten wisselen elkaar af en eindigen in een spetterende finale, die zijn weerga niet kent. Slava’s clowns raken een breed scala aan emoties en maken een soort van kinderlijke vrolijkheid los bij publiek van alle leeftijden. De voorstelling komt op speelse wijze letterlijk de zaal in en aan het eind wordt iedereen meegezogen in een magische sneeuwstorm.
Het is theater in één van zijn mooiste en indrukwekkendste verschijningen; van grote schoonheid en gelijktijdig simpel, puur en echt.  Parkstad Limburg Theaters verwacht dat de verkoop snel zal gaan; daarom kan men nu al tickets bestellen.

 Woensdag 12 t/m zondag 16 september in Theater Heerlen / vanaf €22,- / voor de voorstelling van zondagmiddag 16 september geldt een speciale familieprijs van €87,50 voor vier kaarten

Actie voor early birds: bestelt u uw kaarten vóór 10 januari, dan ontvangt u €5,- korting per kaartje. Deze korting is niet van toepassing op de familieprijs.

 

Foto Slava’s Snow/ Manny Hernandez)

 

Geef een reactie