Bekerwedstrijd SV Eikenderveld  (4e klasse) – Willem 1 (4e klasse) uitslag 0-1.

Al direct vanaf de aftrap werden de intenties van Willem 1 duidelijk. Met een defensief blok van vijf spelers en nog eens twee verdedigend ingestelde spelers op het middenveld wilde men SV Eikenderveld het voetbal onmogelijk maken. Als de gretig gestarte thuisclub in het openingskwartier wat meer geluk in de afwerking had gehad,

had Willem 1 trainer Nicolaas Smeets het ultra defensieve concept gelijk overboord kunnen gooien. Zover zou het niet komen. Na ongeveer 15 minuten soleerde de rechtshalf van Willem 1 door de defensie van SV Eikenderveld. Hij knalde op de vuisten van keeper Dennis Habets,waarna de spits in de rebound schitterend de bal in het kruis schoot.

Als SV Eikenderveld iets zorgvuldiger zou zijn omgaan met zeker vijf riante scoringskansen in de eerste helft zou er een geheel andere score op het bord zijn verschenen. In de 2e helft kreeg SV Eikenderveld behoorlijk wat kansen, die helaas niet konden worden verzilverd. Zodat Willem 1 deze wedstrijd gewoon terecht met 0-1 wint. Toch had SV Eikenderveld nog een behoorlijke wedstrijd gespeeld, ondanks het moeten missen van nogal wat basisspelers. Ondanks dit verliest heeft SV Eikenderveld zich toch weten te plaatsen in de beker voor de 2e ronde.

SV Eikenderveld kan wel trots zijn op hun 3 seniorenelftallen, want ze hebben zich allemaal geplaats voor de 2e ronde in het bekertoernooi “Proficiat”