Feest in bieb Heerlen tijdens Kinderboekenweek

 

Van 3 t/m 14 oktober 2018 staat vriendschap centraal tijdens de Kinderboekenweek. Ook in de SCHUNCK Bibliotheek in Heerlen staat deze periode alles in het teken van ‘samen dingen doen’. Alle kinderen zijn welkom om deel te nemen aan de diverse gratis Kinderboekenweek-activiteiten.

 

Tijdens de Kinderboekenweek kan er in alle vestigingen van de SCHUNCK Bibliotheken een vriendschapsslinger getekend en geknutseld worden. Ook de tentoonstelling ‘Nomadic Mountains’ in het Glaspaleis is voor kinderen te ontdekken met behulp van de museumtas, met puzzels, vragen en doe-opdrachten.

 

Op 14 oktober wordt de Kinderboekenweek afgesloten met het BoekieWoekie Festival in het SCHUNCK Glaspaleis. Een gratis feest voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Van 12.00 tot 16.30 kunnen vrienden en vriendinnen samen hutten bouwen, schminken, workshops volgen, dansen, knutselen, het museum bezoeken en nog veel meer. Mad Science komt een spectaculaire voorstelling geven, kinderen kunnen kinderboekenschrijver Michael Reefs (van de boekenreeks De Bieb-bende) ontmoeten tijdens een spannende speurtocht door de bieb en er wordt voorgelezen uit het boek van Ridder Kuno.

Foto®Parkstadactueel/ Lucho Carreno

 

 

 

 

Geef een reactie