Succesvolle filmavonden duurzaamheid krijgen vervolg

In september en oktober 2017 organiseerde de gemeente Kerkrade voor inwoners van de gemeente een gratis filmavond over het thema duurzaamheid. De film Before the Flood van Leonardo DiCaprio werd hierbij getoond. De filmavonden waren een succes. Voor woningcorporaties HEEMwonen, Wonen Zuid en Wonen Limburg de aanleiding om samen met de gemeente aan de slag te gaan om nog eens zo’n avond te organiseren. Duurzaamheid is voor alle partijen namelijk een belangrijk thema waar in de praktijk veel aandacht aan wordt besteed.

Before the Flood .Op vrijdag 26 oktober hebben inwoners opnieuw de gelegenheid om gratis deel te nemen aan de filmavond. De indrukwekkende National Geographic film Before the Flood gaat over klimaatverandering. Naast de film worden bezoekers uitgedaagd met een quiz over duurzaamheid.

Programma. Op 26 oktober worden de gasten verwacht tussen 19.00 en 19.30 uur in de foyer van Columbus Earth Center. Ontvangst is met een kop koffie of thee en iets lekkers. In de pauze krijgt men een hapje en drankje aangeboden. Na de film is er nog een leuke quiz waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De vragen worden gespeeld via een app op de eigen smartphone. Natuurlijk gaan de vragen over duurzaamheid. Een eenmalige kans om een interessante en een leuke avond te beleven rondom het thema duurzaamheid.

Voorwaarden en tickets

Voor tickets en voorwaarden kunnen inwoners de communicatiekanalen van HEEMwonen, Wonen Zuid, Wonen Limburg en de gemeente Kerkrade in de gaten houden.

Mailen kan tot en met 19 oktober naar duurzaam@kerkrade.nl

Fotoen tekst Gemeente Kerkrade

Geef een reactie