MijnMarketing.com wint de FD Gazellen Award 2018

.

MijnMarketing.com is uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het full-service marketingbureau uit Brunssum sleept dit jaar wederom de prestigieuze ondernemersprijs FD Gazellen Award in de wacht.

FD Gazellen Award Om in aanmerking te komen hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei van tenminste 20% per jaar behalen, financieel gezond zijn, een positief nettoresultaat hebben en aan nog vele andere criteria voldoen. Daarnaast weegt het FD de cijfers van vele bedrijven af en worden alleen de allersnelst groeiende bedrijven genomineerd.

Over MijnMarketing.com Het marketingbureau heeft afgelopen jaren een unieke positie verworven: het enige full-service marketingbureau van Zuid-Nederland. Van grafische vormgeving tot webdesign, van Google Partner tot Facebook Partner, van copywriting tot video, van e-commerce tot offline, van marketingmanagers tot strateeg: alle specialisaties onder één dak. Geen freelancers, maar een vast en op elkaar ingespeeld team. De lijnen zijn kort en daardoor efficiënt, snel en kostenbesparend. Van start-up naar scale-up Komend jaar viert het bedrijf het 5-jarig jubileum. Zo’n snelle groei zorgt voor unieke situaties. Zo wordt er bij MijnMarketing.com momenteel gebouwd aan een nieuw kantoor waardoor verdere groei mogelijk wordt. Momenteel past er letterlijk geen stoel meer bij. “We merken dat er steeds meer vraag is naar hetgeen dat wij te bieden hebben en er liggen nog veel nieuwe uitbreidingen en plannen in het verschiet. Zo is de realisatie van een apart en exclusief e-commerce team voltooid, ondersteunen we kleinere en specialistische marketingbureaus middels “Agency Support” en de recent gelanceerde MijnMarketing.com Community. Daarnaast werken we nauw samen met zowel Google als Facebook aan de volgende stap.” aldus oprichter en directeur Jimé Hoen.

Foto MijnMarketing.com

Geef een reactie