Het Bekkerveld damesteam heeft voor heuse bekerstunt gezorgd door SDO Bussum op sportpark Aarveld met 2-1 te verslaan.

Misschien was het de lange busreis naar Zuid- Limburg of onderschatting want al na vijftien seconden sloeg thuisploeg Bekkerveld via een treffer van Alysia Breemer toe:1-0.  Na tien minuten herpakte  SDO zich en had daarna het betere van het spel. Via vlotte combinaties werd de Bekkerveld defensie uit elkaar gespeeld. Demi Hemelaar zorgde na twintig minuten de verdiende gelijkmaker: 1-1. Ook daarna bleef SDO de bovenliggende partij. Mooie kansen werden echter om zeep geholpen en daarbij toonde ook Bekkerveld doelvrouw Ilke Brandsma in grootse vorm. In de slotfase ging een aloude voetbalwet opnieuw op: wie de kansen niet benut  krijgt daarna vaak de deksel op het neus.  Zo  ook in Bekkerveld. Na een geslaagde counter schoot Alysia Breemer Bekkerveld  in de voetbalhemel.

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie