JACHTHOORNCONCERT LA VÈNERIE 2018 ‘… een eerbetoon aan Hubert Heinrich’

 

In Wiemesmeer-Zutendaal staan eind oktober weer de bekende Sint-Hubertusfeesten op het programma. Voorafgaand aan de spectaculaire slipjacht, op zondag 28 oktober, staat zaterdagavond 27 oktober om 20.00u in de kerk van Wiemesmeer het Jachthoornconcert La Vènerie op het programma. Uitvoerders zijn de Jachthoorngroep Les Echos de Ciergnon o.l.v. Emmanuel Clacens. Solisten: Dimitry Donders, Wim Luykx en Emmanuel Clacens. Het concert wordt ingeleid door ‘Les amis’ uit Wiemesmeer.

Beklijvend sluitstuk van het concert is de uitvoering van ‘Le Chant Final’, van Hubert Heinrich, gespeeld en gezongen door alle in de kerk aanwezige blazers, samen met de gastsolisten en met orgel. Een uniek, aangrijpend moment, een ervaring om niet te missen!

PRAKTISCHE INFO Zaterdag 27 oktober 2018, Sint Jozefkerk Wiemesmeer, aanvang 20.00u Kostprijs: zitplaats per persoon incl. 1 consumptie na het concert €15.

VIPARRANGEMENT. Programma: 17.30u: Gastronomisch driegangen diner in restaurant Corneille (Stiemerheide) bestaande uit aperitief en wildmenu met wijnarrangement. Na het diner shuttledienst van en naar het concert en een gereserveerde plaats voor het concert, inclusief consumptie tijdens de receptie. Kostprijs €95 p.p., inclusief gereserveerde concert zitplaats.

 

Inschrijven via de website www.sinthubertusfeesten.be ofvnouwen@telenet.be

 

Geef een reactie