‘Er ligt een krokodil onder mijn bed’

 

 

 

 

 

 

Zondag 11 november kan jong en oud genieten van de voorstelling ‘Er ligt een krokodil onder mijn bed’ in Theater Landgraaf. De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 4 t/m 8 jaar en begint om 14.30 uur.

 

Bang voor een krokodil onder je bed? Welnee!

Lotje ontdekt dat er een krokodil in haar slaapkamer zit. En wel onder haar bed! Ze merkt al snel dat hij niets kwaads van plan is. Samen met Karel de krokodil vermaakt ze zich op een eenvoudige en kinderlijke wijze, wat het nou juist zo bijzonder maakt. Wie gaat er bijvoorbeeld met een krokodil in bad? Of temt hem met een hoepel? Na het zien van deze voorstelling zou je hopen dat er een krokodil onder je bed ligt!

 

Een intieme voorstelling over angsten voor het slapen gaan die nauw aansluit op de belevingswereld van kinderen vanaf 4 jaar. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Ingrid & Dieter Schubert.

 

over Theatergroep De Jonge Honden

Theatergroep De Jonge Honden is van oorsprong gericht op locatietheater voor een breed publiek. De voorstellingen zijn vaak beeldend en laagdrempelig. Door hun energieke speelstijl, het gebruik van eenvoudige voorwerpen en herkenbare thema’s maken zij voorstellingen die het publiek verrassen en ontroeren.

Kaartjes kunt u reserveren bij Theater Landgraaf: tel. 045-5310929 (ma t/m vr 10 tot 12 uur) of reserveren@theaterlandgraaf.nl

In de voorverkoop kosten de kaartjes € 5,50 per stuk. Af te halen bij het theaterbureau van Theater Landgraaf (ma t/m vr 10-12 uur). Je ontvangt dan bovendien een kleurplaat, die vlak vóór de voorstelling ingeleverd kan worden. Aan de dagkassa (zondag 11 nov) kosten de kaartjes € 6,50 per stuk (het is wel verstandig van tevoren te reserveren, want vol=vol).

Meer info? www.theaterlandgraaf.nl

Meer info? www.theaterlandgraaf.nl

Foto Jan Amse

Geef een reactie