De locatie op de beletage van SCHUNCK*- glaspaleis is er een om je vingers bij af te likken. Fenomenaal uitzicht gevoel van vrijheid. Met de diverse restaurants op de hotspot wilde het echter jarenlang niet vlotten. Eerst hanteerde de gemeente Heerlen ambtelijke opening- en sluitingstijden, dan weer bleken uitbaters te weinig in te spelen op de vraag van de markt en omgeving.

 

De grote omwenteling kwam met Alan Oostrom, die per 1 september 2017 werd aangesteld als chef-kok van Brasserie Mijn Streek. Vanaf 1 januari 2018 werd Oostrom ook samen met Tim Sieben en Levy Smit mede-eigenaar worden van de hoogst gelegen restaurant locatie van Heerlen.

Oostrom die voorheen tien jaar chef-kok was van Sofa Maastricht en ook zijn sporen verdiende als souschef van Ralf Berendsen in Kasteel Wittem en als chef de partie bij Tout à Fait in Maastricht ging zich bezighouden met de creatieve culinaire invulling en keuken-organisatie van Brasserie Mijn Streek. En daarnaast ook een Foodtruck, een heuse ‘GMC Value Van 35’ die werd gedoopt tot de ‘Urban Food-Truck’. Het werd een groot succesverhaal.  Een ster is altijd arbitrair.” Maar Mijn Streek heeft culinaire en qua sfeer en bediening alles in huis om daar in de nabije toekomst ook aanspraak op te kunnen maken”, blaast een vaste bezoeker de loftrompet

Foto Brasserie mijn-streek.nl

Geef een reactie